6 idei pentru nunți de primăvară în 2023

6 idei pentru nunti de primavara

Primăvara este anotimpul regenerării și al noilor începuturi. Și așa cum natura începe un nou ciclu al vieții, așa și iubirea voastră poate marca o nouă etapă prin căsătorie.

De ce să-ți organizezi nunta în primăvară

Sunt multe motive pentru care să-ți organizezi nunta în primăvară, unele dintre ele fiind:

  • – în primul rând, vremea începe să se încălzească, însă nu este o căldură sufocantă precum în zilele toride de vară
  • – apoi, florile de sezon sunt foarte parfumate și colorate
  • – după perioada iernii în care nu se organizează prea multe evenimente, oamenii sunt mult mai dornici de a petrece și vor aduce o energie mai entuziastă la nunta ta.
Aranjamente florale primăvarăidei pentru nunti de primavara

Idei pentru nunți de primăvară

Dacă te-ai decis la o nuntă de primăvară, dar nu știi cum vrei să arate decorul, iată 6 trenduri pentru anul acesta:

1. Palete de culori naturale

În 2023, paletele de culori ale nunților de primăvară tind spre nuanțe inspirate din natură precum alb, crem, lila, peach, muștar, verde, baby blue.

Aranjamente prezidiu nuntă primăvarăAranjamente florale nunți primăvară

Dacă nu ești sigur de cum să alegi paleta de culori a evenimentului tău, poți citi articolul: Cum alegi cromatica evenimentului tău?

2. Lumini arhitecturale
În continuare, iluminarea unui eveniment este o parte importantă a design-ului, atât pentru a potența decorul, cât și pentru a crea atmosferă. Primăvara aceasta poți lua în considerare pentru evenimentul tău luminile arhitecturale.

3. Aranjamente florale suspendate
Nouă ne place să creăm cercuri suspendate pe care le împodobim cu flori. Acestea, însă, sunt potrivite în locații cu tavan mai înalt.

idei Botez la Snagov Club by IDYLLICidei pentru evenimente de primăvară

Pentru a vedea cum am creat decorul unui botez cu aranjamente suspendate, poți consulta articolul: Cum să alegi culorile unui botez?

4. Lemonade bar

Primăvara este un anotimp al revigorării, al conectării cu natura. Chiar dacă cocktailurile adaugă un plus de divertisment evenimentului, poate fi o idee bună să ai și un stand cu limonadă și alte băuturi non-alcoolice.

5. Arcade împodobite cu flori de primăvară

Arcadele pot fi folosite atât pentru photo corner, cât și pentru ceremoniile religioase în aer liber. Ele sunt foarte versatile și dau foarte bine în poze. Cu atât mai mult când sunt poziționate într-un background frumos.

Photocorner decorat cu flori de primăvară Ceremonie religioasa Sinaia

6. Mărturii de nuntă naturale
Ce mărturii mai potrivite decât plantele poți oferi primăvara? Noi alegem de obicei suculentele, pentru că sunt ușor de îngrijit, au o mare varietate de forme și culori și semnifică o atenție deosebită pentru invitați.

marturii de nunta naturale

Nunțile de primăvară deschid sezonul, sunt bogate în culori și miresme și au ca inspirație grădinile. Față de nunțile de vară, acestea au o atmosferă mai intimă, care dă o însemnătate deosebită evenimentului tău. 

Indiferent de perioada în care alegi să-ți organizezi nunta, va fi garantat un moment de neuitat. De aceea, ar fi o idee bună să iei în considerare colaborarea cu un organizator de evenimente. Astfel, te asiguri că vei avea un eveniment deosebit, totodată concentrându-te pe părțile frumoase ale planificării, fără prea multe griji. Pentru mai multe detalii, ne poți contacta prin formular.
Pentru mai multe idei, poți consulta board-ul nostru de pe Pinterest.

februarie 28, 2023, Idyllic