Candy Bar & Torturi

Candy Bar-ul Idyllic – Eleganță. Rafinament. Gust desăvârșit.

O latură distinctivă a evenimentelor Idyllic este realizarea produselor dulci în propriul laborator. Am creat o gamă de deserturi fine și decoruri rafinate într-un Candy Bar ce încântă toate simțurile.

Concept creativ de desert, prezentat într-un decor unic, Candy Bar-ul Idyllic aduce un plus de valoare fiecărui eveniment special, fie că este o nună, botez, petrecere sau evenimente corporate. Cupcakes, popcakes, mousse-uri de ciocolată belgiană, macarons, tarte și multe alte deserturi rafinate alcătuiesc Candy Bar-ul Idyllic. În plus, pentru fiecare candy bar ținem cont de stilul evenimentului și concepem deserturile în acord cu acesta. Avem grija fiecărui detaliu: de la paleta de culori, design, forme, mesaje transmise și multe altele. Niciun detaliu nu este lăsat la întâmplare. Masa deserturilor noastre este atent concepută astfel încât să fie cu adevărat o surpriză și un răsfăț pentru invitați.

Create cu suflet și decorate cu gust, deserturile noastre răsfață simțurile tuturor invitaților. Mai multe imagini de la evenimentele noastre poți vedea aici.

Pentru că ne place să aducem satisfacția până la cel mai înalt nivel, realizăm, la comandă, torturi delicioase, decorate artistic în orice temă dorită. Tortul este unul dintre elementele vizuale si gustative cele mai apreciate ale unui eveniment.

Chiar dacă numeroase tradiții sunt supuse permanent reviziilor și modernizărilor, e greu să găsești pe cineva care să nu saliveze când vine vorba despre tortul evenimentului. Foarte mulți dintre noi asociază torturile cu petrecerile aniversare din copilărie și cu alte evenimente pline de voie bună. Când evenimentul este o nuntă, tortul este primul lucru dulce pe care soțul și soția îl împart oficial, chiar în fața invitaților, acesta devenind o verigă esențială în lanțul amintirilor.

Ai un eveniment complex și ai nevoie de mai multe servicii și produse din partea noastră, ne-am bucura să îți propunem un pachet complet care să satisfacă dorințele tale. Design floral în propriul atelier, decorațiuni, printuri, mărturii sunt alte cateva produse pe care le concepem și le oferim clienților noștri. Mai mult despre design de evenimente poți citi aici. Dacă ești interesat să colaborăm, cere-ne o ofertă.

Așteptăm cu drag să ne folosim creativitatea și talentul pentru evenimentul tău.