Care este cea mai bună perioadă a anului pentru o nuntă?

Aranjamente florale nunta

Cea mai bună perioadă a anului pentru a-ți organiza nunta este cea care ți se potrivește. Fiecare persoană are preferințele proprii și o perioadă pe care o va îndrăgi mai mult. De asemenea, depinde ce stil preferi pentru nunta ta. Fiecare anotimp are o paletă diferită de culori și varii specii de flori. În continuare, îți prezentăm care sunt caracteristicile unei nunți în fiecare anotimp.

Cum arată o nuntă de primăvară?

Primăvara este un anotimp revigorant și plin de flori înmiresmate. Față de căldura toridă a verii, temperaturile sunt mult mai plăcute, potrivite și pentru nunți în aer liber. Iar cum în iarnă nu se organizează chiar atât de multe evenimente, oamenii sunt mult mai dornici de a petrece. Și vor aduce o energie mai pozitivă și entuziastă în ziua ta specială. De asemenea, primăvara lumina este perfectă pentru poze.

Dezavantajul însă este că primăvara este un anotimp destul de imprevizibil. Chiar dacă e o zi însorită, în orice moment poate începe ploaia. De asemenea, Paștele este în această perioadă, iar în post nu se pot oficia ceremonii religioase.

perioadă buna a anului pentru a-ți organiza nunta?Aranjament nunta

Dacă ai nevoie de idei pentru o nuntă de primăvară, poți consulta articolul: 6 idei pentru nunți de primăvară în 2023

De ce sunt nunțile de vară așa căutate?

Vara este cel mai căutat anotimp pentru nunți în primul rând pentru că sunt mai mici șansele ca ploaia sau vântul să-ți strice planurile. În același timp, nu sunt prea multe sărbători legale care să întrerupă evenimentele sau să le eclipseze. Totodată, este un anotimp jucăuș plin de flori colorate și variate. Iar meniul petrecerii va fi bogat în ingrediente proaspete. Nu în ultimul rând, vara sunt cele mai lungi zile, ceea ce îți oferă mai multă flexibilitate în stabilirea orei ceremoniei.

Cu toate acestea, poate fi mai greu să găsești o dată disponibilă vara, întrucât foarte multe evenimente sunt organizare în această perioadă. De asemenea, mulți pleacă în concediu și ai putea avea surpriza neplăcută de a-ți lipsi invitați importanți de la nuntă.

Care este cea mai bună perioadă a anului pentru a-ți organiza nunta?cea mai bună perioadă a anului pentru a-ți organiza nunta?

Care este farmecul unei nunți de toamnă?

Nunțile de toamnă sunt cunoscute pentru paletele de culori mai închise în tonuri de roșu, arămiu, portocaliu și galben. Începutul anotimpului vine cu o vreme caldă, dar nu toridă ca în mijlocul verii. Ceea ce face toamna perfectă pentru evenimente în aer liber. De asemenea, după amiezile au o lumină caldă, foarte potrivită pentru poze romantice.

Dezavantajul, însă, ar putea fi că invitații tăi sunt mai strâmtorați financiar după perioada vacanțelor. Sau, spre sfârșitul anotimpului, economisesc pentru sărbătorile de iarnă.

Decor botezDecor nunta Narrative

Cum poți organiza o nuntă iarna?

Chiar dacă nu sunt organizate așa multe nunți în iarnă, și acest anotimp are frumusețea lui. Decorurile sunt mai nonconformiste, potrivite pentru cupluri îndrăznețe. Paletele de culori se axează mai mult pe alb și culori elegante. Un avantaj major poate fi faptul că vei economisi mai mult, având în vedere că cererea pentru nunți este mai mică. Deci vei putea găsi mai ușor date disponibile pentru furnizori și la prețuri mai reduse față de celelalte anotimpuri.

Însă, din cauza vremii, evenimentele pot fi organizate doar înăuntru. Iar dacă ai invitați din afara orașului sau a țării, există riscul ca aceștia să nu poată ajunge din cauza înzăpezirii. Totodată, vei avea de concurat cu Crăciunul și Revelionul.

organizare nunta iarnaOrganizare nunta Casino Sinaia

În funcție de prioritățile tale, există perioade mai potrivite sau mai puțin pentru tine. Dacă îți dorești culori vibrante și flori parfumate, primăvara și vara sunt alegerea evidentă. Pe de altă parte, dacă vrei o nuntă mai îndrăzneață, poți alege iarna. Un organizator de evenimente te poate ajuta să navighezi mai ușor provocările pe care le aduce acest anotimp (vreme, sărbători de iarnă etc.). Iar dacă vrei un anotimp cald, liniștit și profund, toamna ar putea fi anotimpul tău.

Dacă te simți copleșit de pregătirile nunții, de toate alegerile pe care trebuie să le faci, de comunicarea cu toți furnizorii, dacă vrei să stai fără griji și să te bucuri de toată perioada organizării până în ziua nunții, atunci te sfătuim să apelezi la un wedding planner. Ne putem mândri cu reușita multor nunti deosebite, astfel că, dacă simți că vrei să fim alături de tine, te invităm să ne cunoastem! Ne poți scrie completând formularul de pe site sau telefonic. Iar dacă dorești mai multă inspirație, poți consulta portofoliul și board-urile noastre de Pinterest.

martie 10, 2023, Idyllic