CE OFERIM

Design de Evenimente

Iubim design-ul și ne place la nebunie să proiectăm decoruri pentru clienții noștri. Mai întâi stăm de vorbă, vă ascultăm, vă înțelegem, vă îndrumăm. Creionăm împreună un profil general al evenimentului și stabilim cromatica acestuia. După aceea, serviciul nostru de design acoperă toate segmentele până la cele mai mici detalii: invitații și tot ce înseamnă printuri, aranjamente florale, iluminare, decor, set-up mese. Fiecare detaliu este atent gândit și creativ ales. Fie că sunt evenimente sociale, de familie, evenimente corporate sau petreceri, ne concentrăm să creăm un mediu memorabil, pe care îl umplem cu frumusețe și rafinament.

im1

Organizare evenimente

Serviciul nostru de planificare și coordonare acoperă fiecare element ce stă la baza unui eveniment de succes. De la alegerea spațiului potrivit, meniuri, plan de cheltuieli, liste cu sarcini, contractare furnizori, termene limită, lista cu invitați, la entertainment și menținerea relației cu furnizorii și coordonarea acestora. Unul dintre cele mai importante aspect de care ținem cont în primul rând în planificarea unui eveniment este bugetarea. Dacă nu ai deja un buget bine definit, dezvoltăm împreună un plan de cheltuieli care să reflecte cel mai bine segmentele în care dorești să investești. Ne adaptăm posibilităților financiare ale fiecărui client!

im2

Logistica & Recuzita

Pentru că ne pasionează design-ul, suntem într-o continuă căutare de decorațiuni ce pot înfrumuseța evenimentele noastre. În stocul nostru se regăsesc: felinare, suporturi lumânări, suporturi flori, fețe de masă, rame, tăvi, suporturi decorative pentru candy bar, photo-corner și multe alte obiecte mai mici sau mari, perfecte pentru a crea un decor de poveste, rafinat, tematic sau elegant, simplu sau sofisticat.

Răspundem la: +4 0766 939 307