Cum alegi cromatica evenimentului tău?

Cum sa alegi cromatica evenimentului tau

Ți-e frică să alegi culori aprinse pentru evenimentul tău? Impactul unei culori puternice poate părea uneori intimidant? Modul în care alegi culorile poate reflecta personalitatea ta. De aceea, e bine să-ți urmezi instinctul când alegi cromatica unui eveniment cheie în viața ta. Totuși, dacă reținerea ta se leagă de frica de a nu atrage atenția prea mult, vrem să-ți amintim că este ziua ta specială pe care ți-o vei aminti mereu. Și e bine ca această amintire să fie una dragă. Te sfătuim să alegi orice culori te fac să zâmbești, indiferent de ce crezi că vor spune invitații.

Mămica Sofiei era indecisă asupra paletei de culori pentru botezul fetiței ei. Cu puțină temere în privința culorilor puternice, ea se gândea inițial doar la pasteluri și culori foarte șterse. Chiar dacă aceasta este o opțiune viabilă, Milena, organizator de evenimente și director de creație la IDYLLIC, a simțit că reținerea clientei ei are un substrat mai profund. Dacă organizatorul tău de evenimente este o persoană empatică, așa cum este Milena, ea poate să observe anumite rețineri și să te ajute să depășești pragul psihologic. De asemenea, ea poate să găsească o cale de mijloc între preferințele diferite a clienților ce vin în cuplu.

Iată deci cum a arătat botezul Sofiei după ce Milena a completat viziunea clienților prin experiența ei în planificarea și design-ul de evenimente.

Cromatica unui botez Cromatica evenimentului tau

Crearea conceptului 

Locația evenimentului a fost Palatul Mogoșoaia. În crearea conceptului, locația joacă un rol important. În cazul acestui eveniment, am ales logistica în concordanță cu stilul Palatului. Pentru a imita arcadele balconului, am ales ca photo corner poarta de metal. Pe aceasta am împodobit-o pe ambele părți cu flori și am plasat ghivece cu plante și flori de diferite înălțimi pentru a crea impresia unei grădini. Pentru a căldură design-ului am adaugat și felinare de lemn. Paleta de culori a evenimentului a fost compusă din: fucsia, lila, corai, roz și crem.

Cromatica-Photocorner-botez-fetitaCromatica-Photocorner-botez-sofia

Crearea aranjamentelor de masă

Pentru acest eveniment, am ales aranjamente florale scunde, pe care le-am alternat cu văzuțe cu flori de diferite înălțimi. Vasele negre folosite în crearea aranjamentelor potențează și scot în evidență culorile florilor. Totodată ele sunt în armonie cu ferestrele negre ale palatului. Mai departe, am asortat vasele cu suporturi negre de lumânări. Pentru a nu încărca design-ul, am ales farfurii de sticlă cu bordură transparentă și tacâmuri argintii. Șervetele sunt un detaliu diafan care îndulcesc aranjamentul de masă. Acestea sunt înnodate doar în partea de sus, creându-se o spirală, ca o piruetă de balerină. Continuând conceptul printr-un alt detaliu inedit, meniurile personalizate au imprimată amprenta mânuței de bebeluș.

Design-floral-evenimente Design-floral-evenimente

Aranjarea candy bar-ului

La acest botez ne-am ocupat și de candy bar. Pe lângă dulciurile tematice precum brioșe decorate cu numele Sofiei sau macarons în cromatica botezului, la un candy bar este importantă și logistica. Astfel, am ales o masă de lemn care să continue stilul dat de felinare și scaune. Mai departe, am folosit farfurii precum cele de masă și un platou cu picior din același set. Nu în ultimul rând, coerența design-ului a culminat prin suporturile de sticlă cu bordură neagră, înăuntrul cărora am pus flori din aranjamentele de masă.

Candy-bar-botezCandy-bar-eveniment

Teama clientei legată de culorile vibrante a dispărut odată ce a văzut îmbinarea armonioasă a tuturor elementelor design-ului. Ea a îmbrățișat cu entuziasm conceptul propus de Milena, încrezându-se în experiența acesteia de a crea evenimente rafinate. În planificarea unui eveniment, nu este vorba doar despre detalii organizatorice, ci și despre crearea unei conexiuni umane. Milena își ia timpul necesar pentru a cunoaște fiecare client și a-i transpune viziunea în realitate. 

Organizarea unui eveniment poate fi un proces distractiv și o oportunitate de a crea noi relații. Dacă vrei să afli mai multe despre serviciile noastre poți consulta pagina servicii sau ne poți contacta prin formular.

 

februarie 17, 2023, Idyllic