Cum să ai un decor deosebit în stil italienesc?

Concept nunta in stil italienesc

Ai visat întotdeauna la o nuntă în Italia, dar nu se încadrează în bugetul tău? Poți totuși să alegi un decor de nuntă în acest stil care să te transporte la destinația mult dorită. În acest articol îți vom prezenta un concept de nuntă în stil italienesc realizat de noi la restaurantul Ciao Niki.

Eugenia și Andi, cuplul acestui eveniment, își programaseră nunta în pandemie. Dar din cauza restricțiilor au fost nevoiți să o amâne până în vara anului 2022. Între timp a apărut și fetița acestora, Eliana, care a transformat evenimentul într-o combinație de nuntă și botez. Ceea ce a dat o importanță și mai mare zilei, fiind un moment pe care toată familia îl va purta mereu în suflet.

Decor nunta Ciao Niki Organizare nunta Ciao Nikki

De ce să organizezi nunta și botezul împreună?

Oricât de frumos ar fi procesul de a organiza un eveniment, acesta va veni inevitabil și cu puțin stres și emoții. Combinarea nunții și a botezului înseamnă, deci, că aceste mici inconveniente se vor produce doar o dată. De asemenea, semnificația zilei va fi de două ori mai mare, fiind nu doar un moment de neuitat în viața mirilor, ci și în a celui mai important rod al iubirii voastre, copilașul. Este foarte frumos să te bucuri și separat de fiecare eveniment în parte, atât nunta, cât și botezul. Totodată, dacă vreți să scăpați de griji și cheltuieli o singură dată, nu vă fie teamă să le sărbătoriți pe ambele în același timp!

Cum am creat conceptul evenimentului?

În primul rând am ales restaurantul Ciao Niki, situat în centrul Bucureștiului. Acesta fiind în stilul italienesc, am creat decorul pentru a îmbrățișa design-ul locației. În crearea conceptului, am ales culori vibrante care să înveselească orice invitat, combinând roz, corai, portocaliu, galben și alb. Am ales flori în această cromatică precum bujori, lalele, trandafiri și ranunculus.

Concept nunta in stil italienescNunta Bucuresti by IDYLLIC

Am combinat aranjamentele florale realizate într-un stil evazat cu văzuțe de diferite forme și culori în care am continuat cu aceleași flori pentru unitatea design-ului. Printre florile colorate și gingașe am pus pe masă și citricele, nelipsite din zona mediteraneană. Portocalele, grepfrutul, lămâile și lime-urile au dat au aer de prospețime decorului.

În continuare, un detaliu jucăuș și creativ au fost portocalele pictate ce au ținut locul numerelor clasice de masă. Pentru a completa decorul de masă, am ales lumânări înalte și șervete înnodate în culoarea muștar. Am mers mai departe cu forma feliilor de citrice, realizând și meniurile în formă de semicerc. Pe acestea le-am plasat pe farfurii rotunde negre pentru a realiza un contrast frumos.

Cum am creat un photo corner în stil italienesc?

Pentru photo corner, le-am propus mirilor un panou rotund pe care l-am împodobit pe jumătate cu flori. Am grupat florile pe culori pentru a crea un efect în degrade. În cealaltă jumătate a panoului am poziționat un scaun de culoare muștar, creând un loc mai versatil pentru poze. Lângă scaun, pe un piedestal de lemn, am păstrat continuitatea printr-un aranjament floral în ghiveci rotund. Ca un ultim detaliu ce să-i facă pe invitați să simtă cu adevărat că sunt în Italia, lângă photo corner a fost plasat un scooter Vespa. Portbagajul acestuia a fost de asemenea umplut cu flori colorate și proaspete.

Photo corner in stil italienesc Photo corner nunta IDYLLIC

Noi ne-am simțit minunat planificând acest eveniment vibrant. Și ne dorim ca și voi să aveți parte de o experiență pe măsura așteptărilor. De aceea, vă invităm să vizualizați portofoliul nostru pentru a avea o imagine completă asupra evenimentelor organizate și planificate de noi.

ianuarie 31, 2023, Idyllic