Cum să alegi culorile unui botez?

Planning botez

Cauți inspirație pentru botezul băiețelului tău? Îți dorești un decor deosebit care să marcheze acest prim eveniment important din viața copilului tău? În acest articol îți prezentăm câteva idei de botez, organizat de noi la Snagov Club.

Cum să alegi culorile unui botez în 2023?

Dacă îți dorești să fii în pas cu trendurile acestui an, culorile neutre sunt alegerea potrivită. În 2023, paletele de culori se vor axa tot mai mult pe culori naturale care să aducă exteriorul în interior. Dacă totuși îți dorești să păstrezi tradiția, poți opta pentru aranjamente florale în nuanțe de alb și verde. La acestea, poți adăuga câteva accente de culoare – fețe de masă și baloane baby blue.

Aranjament Masa Botez Cum sa alegi culorile unui botezAlegerea culorilor unui botez

Cum să alegi aranjamentele florale pentru botezul unui băiat?

Când creăm conceptul aranjamentelor florale, este important să ținem cont de design-ul locației. Astfel, pentru un tavan mai înalt ca cel de la Snagov Club, am realizat aranjamente florale suspendate, care seamănă cu un carusel muzical atârnat deasupra pătuțului bebelușului. În continuare, aranjamentele de masă este indicat să fie scunde, pentru a alterna înălțimile. Pentru botezul lui David am integrat și fructe printre flori, combinând trandafiri galbeni cu lămâi pentru a crea un decor suav.

Cum să alegi florile?

În crearea aranjamentelor florale, alegerea speciilor de flori ține mai mult de cromatică și de tipul de aranjament. Pentru aranjamentele suspendate de la Snagov Club am folosit flori precum hortensii, solidago și trandafiri. Pentru a păstra coerența, am ales aceleași flori și pentru aranjamentele de masă, adăugând și altele precum garofițe, lisianthus și miniroze.

Cum am creat photo corner-ul pentru botezul unui băiețel?

Spre deosebire de o nuntă sofisticată, un botez poate fi mult mai jucăuș. Pentru botezul lui David am creat drept photo corner un panou decorat pe jumătate cu baloane și pe jumătate cu flori. În acest mod am combinat inocența copilașului cu eleganța părinților.

Photo corner decorat cu flori si baloane

Nu ești încă decis asupra decorului de botez? Poți consulta portofoliul nostru pentru mai multă inspirație. De asemenea, dacă nu ai ales încă un organizator de evenimente, am fi bucuroși să colaborăm! Ne poți contacta prin formular.

ianuarie 24, 2023, Idyllic