4 idei pentru un botez de fetiță reușit

Organizare botez Tuya

Botezul copilului tău este o amintire pe care o vei purta toată viața în suflet. De multe ori presiunea de a organiza totul în detaliu poate diminua entuziasmul anticipării evenimentului. De aceea, noi suntem alături de tine pentru a-ți oferi o zi de neuitat, fără stresul asociat planificării.
Idei de Botez Fetita organizat la TUYA

Alegerea culorilor

În acest articol îți prezentăm idei de botez fetiță organizat la TUYA. În alegerea paletei de culori, poți opta pentru nuanțe care să reflecte sexul copilului sau pentru unele neutre. Pentru acest eveniment, am folosit nuanțe feminine de roz, alb și auriu.

Aranjamente de masă

Mesele au fost decorate cu aranjamente florale din bujori și trandafiri, de care au fost atârnate globuri de sticlă cu lumânări. Am dorit ca astfel să dăm o notă de gingășie decorului de botez. În aranjarea mesei am folosit farfurii de sticlă cu bordură aurie și șervete roz pal înnodate. Atât suporturile aranjamentelor, cât și tacâmurile alese sunt aurii, pentru a fi în ton cu paleta de culori.

Aranjament floral Botez Fetiță organizat la TUYADecor masa Botez Fetiță organizat la TUYAPhoto corner Botez Fetiță organizat la TUYA

Photo Corner

Mai departe, un detaliu ce nu trebuie uitat este photo corner-ul. Pentru botezul unei fetițe, am decorat o arcadă de lemn cu flori de sezon. La baza arcadei am folosit bujori în nuanțe aprinse de roz, continuând cu trandafiri și bujori roz pal, culminân cu alb. Astfel, am creat un efect în degrade, ce oferă eleganță.

Acestea sunt doar câteva idei de botez fetiță organizat la TUYA, însă putem crea un decor personalizat în funcție de gusturile tale și design-ul locației alese. În final, ceea ce contează cel mai mult este să creezi amintiri de neuitat alături de copilul tău. Iar una dintre cele mai mari bucurii ale noastre este să generăm momente autentice pentru clienții noștri.

Noi oferim servicii complete de organizare evenimente, inclusiv candy-bar și torturi (verifică board-ul nostru de Pinterest). Poți vedea lista completă a serviciilor aici.

ianuarie 18, 2023, Idyllic