Livrare, plata si retur

Informațiile referitoare la modalitatea de livrare și plată sunt detaliate în secțiunea dedicată pe site. Prețul final este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție aferente, inclusiv taxa pentru plata ramburs, dacă este cazul. Cheltuielile aferente livrării sunt detaliate pe site, de asemenea.

Toate prețurile aferente produselor comercializate prin intermediul idyllic.ro sunt exprimate în RON.

In Bucuresti, comenzile peste 150 RON beneficiaza de livrare gratuita. Pentru cele sub 150 RON livrarea costa 20 RON. In judetul Ilfov, costul de livrare este de 25 RON indiferent de valoarea comenzii. In restul tarii livrarea comenzilor costa 40 RON.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de către dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Vă rugăm să luați în calcul orele obișnuite pentru livrare, respectiv intervalul 9-17, atunci când stabiliți adresa pentru livrare (acasă, la serviciu).

În funcție de ora plasării comenzii, există șansa ca în București produsele să fie livrate în aceeași zi sau în ziua următoare. În majoritatea situațiilor, în cel mult 48 de ore comenzile sunt livrate in Bucuresti, Ilfov dar si in restul tarii.

Puteți achita contravaloarea produselor IDYLLIC Events astfel:

• online, cu card bancar. Tranzacția va fi procesată securizat, prin intermediul MobilPay. Carduri acceptate: Visa și MasterCard.

• ramburs (plata la livrare).

Daca ați achiziționat un articol prin intermediul idyllic.ro și doriți să îl returnați, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@idyllic.ro.

În conformitate cu OUG nr. 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, cu modificările și completările ulterioare, art. 16 lit. d): Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce privește contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale care furnizează produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid. Așadar, florile, fiind considerate produse perisabile conform legislației nu vor putea fi returnate.