Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prezentul site idyllic.ro este operat de catre IDYLLIC Events SRL, societate ce ofera servicii supuse unor observatii, termeni si conditii stabilite in acest document denumit „Termeni si Conditii”. Atunci cand utilizezi oricare dintre serviciile noastre, vei fi supus si vei accepta regulile, normele, politicile, termenilor si conditiilor aplicabile serviciului ales, incluse in prezentul document „Termeni si Conditii”. IDYLLIC Events SRL, isi rezerva dreptul de a aduce modificari site-ului inclusive in sectiunea „Termeni si Conditii”, fara o notificare in prealabil. Accesarea, navigarea si/sau utilizarea www.idyllic.ro, presupune implicit acceptul tau asupra acestor „Termeni si Conditii”, asa ca te rugam sa citesti acest document cu atentie inainte de a continua.

Generalitati

IDYLLIC Events SRL este societatea care administreaza domeniul www.idyllic.ro si subdomeniile acestuia, numit in continuare „website”.

IDYLLIC Events SRL denumita in continuare „IDYLLIC Events”, „www.idyllic.ro” sau „comerciant”, este persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Bucuresti, Str. Virgil Madgearu, Nr. 25A, Corp C, ap. 333, Sector 1, inregistrata la ORC sub J/40/11280/2014, cod fiscal 33635948.

Accesul in cadrul www.idyllic.ro, precum si utilizarea acestuia se fac cu respectarea Termenilor si Conditiilor cuprinse in acest document. Utilizarea www.idyllic.ro ca vizitator, inregistrarea ca Utilizator si/sau realizarea de achizitii de produse si servicii oferite de www.idyllic.ro ca si Client, presupun implicit citirea cu atentie si acceptarea tacita si fara rezerve a acestor Termeni si Conditii, cu toate consecintele ce decurg din aceasta, denumita „Utilizarea”.

Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani care au consimtamantul parintilor de a utiliza acest website.

Definitii si termeni

www.idyllic.ro

Utilizator:  Reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la continutul website-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de www.idyllic.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre www.idyllic.ro si acesta.

Client: persoana fizica sau juridica, sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

Website: reprezinta domeniul www.idyllic.ro apartinand IDYLLIC Events SRL, prin intermediul caruia Utilizatorul-ul are access la informatii privind produsele si serviciile oferite de catre www.idyllic.ro

Contract: reprezinta contractul la distanta privind bunuri sau servicii, incheiat intre Vanzator si Client, in cadrul unui sistem organizat de vanzare sau prestare de servicii la distanta organizat de Vanzator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si Clientului pana la momentul in care este incheiat Contractul si inclusiv acel moment.

Continut:

– toate informatiile de pe website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– continutul oricarui email trimis Utilizatorilor sau Clientilor sai de catre un angajat sau colaborator IDYLLIC Events prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al IDYLLIC Events, Utilizatorului sau Clientului, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de produse, serviciile si/sau tarifele practicate de catre IDYLLIC Events intr-o anumita perioada;

– informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care IDYLLIC Events are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la www.idyllic.ro, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Produse si/sau Servicii: orice produs si/ sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, ce urmeaza a fi furnizate de catre www.idyllic.ro, Clientului ca urmare a incheierii Contractului.

Campanie: actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre www.idyllic.ro

Newsletter: mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (email, SMS), asupra Produselor si Serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre www.idyllic.ro intr-o anumita perioada si fara nici un angajament din partea www.idyllic.ro cu referire la informatiile continute de acesta.

Utilizarea abuziva: reprezinta utilizarea website-ului idyllic.ro, intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau orice alt mod care poate produce prejudicii IDYLLIC Events SRL.