Cum să alegi Photo Corner-ul potrivit?

Cum sa alegi un photo corner in functie de locatia evenimentului

Uneori alegerea unui photo corner poate părea complicată. Dar odată ce cunoști tipurile de photo corner și în ce context este fiecare mai potrivit, totul se va simplifica. Citește mai departe pentru a afla 5 tipuri de photo corner și care este importanța acestuia în cadrul evenimentului tău.

Ce trebuie să iei în considerare când alegi photo corner-ul?

În alegerea photo corner-ului potrivit pentru evenimentul tău este bine să iei în considerare fundalul pe care va fi pus. În poze, este important cum va arăta background-ul. De aceea, dacă locația dispune de un fundal frumos, cum ar fi un peisaj natural, putem alege un photo corner deschis care să-l încadreze și pe acesta. Dacă, însă, este pus la perete sau nu există un fundal atractiv, atunci este recomandat un photo corner plin, precum un panou.

Care sunt tipurile de photo corner-uri?

 

  1. 1. Cerc împodobit cu flori
   Acest tip de photo corner poate fi realizat pe un suport de lemn, decorat apoi cu flori și verdeață, sau pe un suport de nuiele. Noi îl utilizăm cel mai mult pentru evenimentele în aer liber.
Cerc impodobit cu flori Snagov MansionPhoto corner in functie de locatia evenimentului
Cerc-decorat-cu-floriCeremonie-religioasa-nunta-Snagov-Club
  1. 2. Arcadă sau Semi Arcadă
   Arcada din flori poate fi plină sau întreruptă la jumătate. Cea segmentată poate fi continuată pe podea, pentru a crea un culoar de flori care dă impresia unei grădini.
cum sa alegi un photo cornerPhotocorner decorat cu flori
Photo Corner eveniment Domeniul ManasiaArcada-decorata-cu-flori
  1. 3. Poartă de metal
   Poarta poate fi vopsită în orice culoare se potrivește cromaticii evenimentului. Aceasta este împodobită cu flori și verdeață, iar la baza ei sunt plasate vaze cu flori sau aranjamente care dau impresia unei grădini. De asemenea, pe poartă poate fi scris și numele mirilor sau al copilașului botezat.
Photocorner-eveniment-palatul-mogosoaia
Poarta decorata cu flori
  1. 4. Panou rotund
   Acest tip de photo corner este potrivit pentru locurile ce nu oferă un fundal frumos, care să arate bine în poze. Panoul rotund poate fi decorat cu flori doar în partea de sus, simetric sus și jos sau asimetric. De asemenea, pe el poate fi scris un mesaj. Pentru botezuri, panoul poate fi decorat pe jumătate sau complet cu baloane. Pentru a crea un loc mai versatil pentru poze, care să-i impresioneze pe invitați, se poate adăuga și un aranjament floral sau chiar un scaun.
Photo corner in stil italienescPhotocorner-botez-Casa-di-David
Photo cornerPanou rotund decorat cu flori
  1. 5. Panou dreptunghiular
   Este foarte asemănător cu cel rotund, diferența constând în formă și înălțime. Acest tip de photo corner este mai potrivit pentru spații cu un tavan înalt. Panoul utilizat de noi este pe un suport auriu de metal de care se pot agăța sfere de sticlă ce conțin lumânări. Astfel, decorul conferă spațiului o atmosferă idilică.
Nunta Casino SinaiaPanou dreptunghiular Photo Corner

Cât de important e să ai un photo corner la eveniment?

Atunci când decorul evenimentului tău este frumos, pozele pot arăta bine oriunde. Și doar pentru că ai un photo corner nu înseamnă că toate fotografiile vor fi făcute acolo. Cu toate acestea, un loc destinat ședințelor foto, care să fie decorat special cu acest scop, va conferi evenimentului tău mai multă importanță. Invitații tăi își vor aminti cu drag de acel eveniment care le-a oferit un colț pentru a crea amintiri alături de tine. De asemenea, pozele vor păstra o coerență, având un aspect mai unitar în album.

Dacă nu ești încă decis asupra photo corner-ului, ne poți lăsa o întrebare în comentarii și îți vom oferi informațiile suplimentare de care ai nevoie. De asemenea, poți consulta board-ul nostru de pe Pinterest pentru mai multe idei de photo corner.

februarie 11, 2023, Idyllic